LA NOVA PLATAFORMA D'AUDIFONS, MARVEL DE PHONAK


AUDIFONS AMB CONNEXIÓ DIRECTA A QUALSEVOL  DISPOSITIU AMB BLUETOOTH , AUDEO MARVEL de PHONAK.

Descarga
Diferències entre audiofon i amplificador
audifonos-vs-amplificadores.pdf
Documento Adobe Acrobat 75.9 KB

 

A SONOR hi trobarà audiòfons d'última generació que s'adapten a totes les necessitats tant econòniques, estètiques o d'audibilitat. Es pot apropar a qualsevol dels nostres centres on l'aconsellarem gratuïtament i sense cap compromis.

 

 

AUDÉO B-R

 

AUDÉO B-R

 

 Audifons recarregables de PHONAK que tenen fins a 24h  d'autonomia. Són increiblement estètics. Gràcies a la tecnologia  AutoSense OS s'adapten a totes les pèrdues auditves amb una gran qualitat sonora.   més

AutoSense OS  És el nou sistema operatiu de la gama Belong per als seus audifons que funciona de manera automàtica, detecta l'entorn sonor de l'usuari i adapta els audifons combinant els ajustos necessaris en cada moment.

 

GENERACIÓ BELONG.

La generació "BELONG" de Phonak amb una nova tecnologia recarregable i innovacions per simplificar la vida.

Compta amb nous audifons recarregables o amb piles.

El nou AutoSense OS augmenta encara més el rendiment i la calitat sonora general. A més a més la gama Belong ara inclou un audifon personalitzat molt discret fabricat amb titani.

 

BOLERO B
BOLERO B
VIRTO B-TITANIUM
VIRTO B-TITANIUM

VIRTO B TITANIUM I BOLERO B

La nova plataforma Phonak BELONG, amb tecnologia binaural Autosense OS permet captar encara més una única veu dins una multitut de sons,s'adapta a cada entorn encara millor que els anteriors, això es tradueix en més comprensió verbal i menys soroll.  BOLERO B els trobareu en quatre nivells de rendiment Premium, Advanced, Standard i Essential.

VRTO B TITANIUM,el titani permet fabricar una carcassa tan fina com el paper,lo que permet que hi hagi més espais per components i d'aquesta manera es pot reduir el tamany de l'audifon de manera significativa.El titani és un material óptim per els audifon intracanals.

 


FABRICACIÓ DEL VIRTO B TITANIUM

NAÍDA B

 

La 5ª generació d'audifons potents més fiables del món.

-Millor audibilitat de son aguts.

-Excel.lent comprensió verbal.

-Millora el rendiment auditiu de sorolls propers i a distància quan es combina amb la tecnologia del micrófon ROGER.

-Nou model recarregable,molt fàcil d'utilitzar.

 

 

 

 

 

 

 

 

AUDÉO B
AUDÉO B

AUDÉO B

 

És el model més discret de Phonak, amb tres models i nombroses opcions, s'adapta pràcticament a tots els usuaris.  

ACCESSORIS INALÀMBRICS
ACCESSORIS INALÀMBRICS

 

ACCESSORIS INALÀMBRICS DE PHONAK

 

Són el complement ideal per als seus audifons. El telèfon sense fils DECT CP II és un telèfon completament normal amb la particularitat que connecta directament amb els seus audifons i li permet sentir a través d'ells facilitant d'aquesta manera l'audició. Roger Pen, Clip-on Mic o RemoteMic l'ajudaràn en les situacions més complicades, com per exemple, quan el seu interlocutor es troba a certa distància o el soroll ambient no el deixa continuar la conversa. ComPilotII i ComPilot Air proporcionen accés inalàmbric al televisor, són un magnífic mans lliures per al seu telèfon mòbil i entre altres aplicacions també actuen com un comandament a distància dels  aparells. 

EasyCall és la millor solució per al telèfon móbil, s'adapta facilment a tots els telèfons móbils i transmet el so de manera automàtica als seus audífons. Té una qualitat sonora inigualable.

 

PHONAK VITUS+

Quan tries VITUS+,pots estar segur de que estas adquirint un audifon amb un preu excel.lent combinat amb:

- Tecnologia Phonak provada.

- Un so i un rendiment auditiu de calitat.

- Resistent a l'aigua i a la pols.

 

 

CROS
CROSCROS


 És una solució sense fils per aquells usuaris que només senten per una oïda. Independentment de si tenen o no pèrdua auditiva a l'orella que es troba en millor estat. Phonak CROS li ofereix una solució.   més