PROGRAMA INFANTIL

 

L'audició és un dels sentits més importants que té l'ésser humà. A través de l'audició els nens aprenen el llenguatge i adquireixen la capacitat de comunicar-se amb els altres.

L'equip de SONOR en l'actualitat col.labora amb el Programa Infantil Phonak, un programa on la intenció és comunicar i millorar les possibilitats de correcció protèssica de nens amb dificultats d'audició.

 

Actuant el més aviat possible i amb les ajudes protèssiques adequades com audifons, implants, equips d' FM i accessoris, la pèrdua auditiva d'un nen no ha de ser obstacle per al seu desenvolupament.

És important una correcta diagnosi del problema. A SONOR trobarà la tecnologia adequada per aquesta diagnosi i una àmplia gamma de recursos que el nen pugui necessitar, per aprofitar al màxim les seves capacitats auditives i accedir al món que l'envolta.


AUDIFONS PEDIÀTRICS

 

PHONAK Sky B

 

És la familia excusiva d'audifons pediàtrics que s'ha creat per satisfer les necessitats auditives dels més petits. Resistents a l'aigua, la suor i la pols, disponibles en una amplia gamma de colors, amb portapiles de seguretat i accessoris integrats que l'ajudaràn en tot moment. Gran capacitat d'adaptació tant per edat com per audició.

 

Possibilitat d'adaptar de la manera més fàcil equips d' FM, necessaris per el seu aprenentatge.

 

Els audiòfons per a nens han de ser ressistents i adequats a la seva edat ja que els més petits han d'apendre a parlar mentres que els més grans tindràn altres necessitats com buscar la millor manera de relacionar-se amb el seu entorn (estudiar, música, mobils,cinema ... etc.).

Els aparells sempre s'han d'adaptar amb motllos a mida que haurem d'anar canviant periodicament segons el creixement de la criatura.                               

 

 

                               Descarrega't els contes d'en Leo

                                                                              aquÍ